Tästä se alkaa

| 24.3.2017

Tämä eroaa muista digitalisaatiota käsittelevistä blogeista siten, että kirjoittaja on vähän hidas, eikä aina ihan ymmärrä mistä kirjoittaa.

No, ei noin ole kukaan mulle sanonut. Vielä. Mutta toisaalta, niinhän se taitaa olla. Aion kuitenkin kääntää sen tämän blogin vahvuudeksi, eli jos onnistun selittämään asioita sillä tavalla, että itsekin ymmärtäisin ne, niin silloin tästä on varmasti hyötyä muillekin.

Tarkoituksena on pureutua  pienten ja keskisuurten yritysten digitalisoitumiseen liittyviin käytännön haasteisiin, oli sitten kyseessä yrityksen läsnäolo sosiaalisessa mediassa, pilvipalveluiden käyttöönotto, mobiililaitteiden suojaaminen tietoturvauhilta, tai liiketoimintaprosessin automatisointi. Lisäksi, koska kuitenkin tekee mieli kirjoittaa jostain muustakin, jätetään vielä sellainen takaportti, että kyllähän tässä nyt voidaan vähän aiheen sivuunkin mennä.

Sen pitemmittä jaaritteluitta, minulle saa lähettää toivomuksia käsiteltävistä asioista, pyrin niitä sitten toteuttamaan parhaan kykyni mukaan.  Katsotaan siis mitä tuleman pitää!

 

Simo Kari

Simo Kari

Pääpahis

• Savolais-hämäläinen introvertti, eli kiero, hidas ja umpimielinen. Melko toimiva yhdistelmä.
• Käytännön digitalisaation konkari; tavalla tai toisella jo yli 20 vuotta ruohonjuuritason muutoksessa puurtamassa.
• Osaamista on kertynyt varsinkin näistä aihealueista: IT, markkinointi ja projektinhallinta.
• Innokas penkkiurheilija ja tavallaan innokas kuntoilija.

Share This