Nettisivut

Nettisivujen avulla kerrot, että yrityksesi on olemassa. Kerrot mitä myytte ja mistä teidät löytää. Nettisivujen kautta tuot myös esiin asiantuntemuksenne ja osaamisenne.

Ilman nettisivuja yrityksesi ei siis ole olemassa, joten katso alta sopisiko Paha Digital teidän sivujenne toteuttajaksi.

Nettisivut

Nettisivujen avulla kerrot, että yrityksesi on olemassa. Kerrot mitä myytte ja mistä teidät löytää. Nettisivujen kautta tuot myös esiin asiantuntemuksenne ja osaamisenne.

Ilman nettisivuja yrityksesi ei siis ole olemassa, joten katso alta sopisiko Paha Digital teidän sivujenne toteuttajaksi.

Vaihe 1: Minkälaista nettisivujen toteutusta etsit?

Nettisivujen toteutukset voi jakaa karkeasti ottaen kolmeen eri lähestymistapaan ravintolavertauksen avulla. Paha Digitalin tarjonta on näistä keskimmäinen, eli mallia Mukava ravintola.

Pikaruoka (EI TARJOLLA)

Saat massatuotettua ruokaa tiukasti määritellyltä listalta vähän kolkossa ympäristössä. Muutosvaihtoehtoina on lähinnä jättää jotain pois annoksesta. Hinta on melko alhainen.

Nettisivuista puhuttaessa tähän kategoriaan menevät tyypillisesti kotisivukoneet. Hinnoittelu perustuu liukuhihnamalliin.

Hintataso: €€€

Mukava ravintola

Voit valita ruokasi useasta vaihtehdosta, palvelu on hyvää ja ympäristö viihtyisä. Voit esittää toiveesi ja kokki huomioi ne annosta valmistaessaan. Hintaa on vähän enemmän kuin pikaruokalassa.

Nettisivujen osalta tämä tarkoittaa, että sivut tehdään juuri sinulle, tarpeidesi mukaan. Hinta ja laatu ovat tasapainossa.

Hintataso: €€€ – €€€€

Fine dining (EI TARJOLLA)

Vaativat asiakkaat ovat valmiita maksamaan siitä, että ruokailukokemuksen jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Laskun loppusumma aiheuttaa varakkaammallekin rytmihäiriöitä.

Nettisivujen jokainen osa-alue on parhaiden osaajien viimeiseen asti hioma ja lopputulos on silmiä hivelevä. Tilaajan pinkan täytyy olla kunnossa.

Hintataso: €€€€€

Vaihe 2: Mitä tavoittelet nettisivuilla?

Kolmijaolla mennään edelleen, eli nettisivujen tavoitteet voi jakaa puolikarkeasti kolmeen eri kategoriaan, joista kaikki löytyvät Paha Digitalin listalta.

Käyntikortti

Monesti tarve ei ole sen kummempi kuin tarjota netin kautta saataville yrityksen perustiedot, kuten yhteystiedot ja aukioloajat. Tämän sähköisen käyntikortinkin olisi silti hyvä näyttää siltä, että se on tältä vuosisadalta, ja ylipäätään olla mieluummin puoleensavetävä kuin luotaantyöntävä.

Näyteikkuna

Kun halutaan nettisivuilta enemmän kuin pelkästään perustietojen näyttö, siirrytään seuraavalle tasolle, jossa panostetaan enemmän hakukonenäkyvyyteen, analytiikkaan, sekä sisältöön. Kehitys toteutetaan siten, että sivustolla on edellytykset näkyä hakutuloksissa, mikäli on halua ja kykyä panostaa sisällöntuotantoon.

Turistirysä

Tässä lähdetään jo tosissaan hakemaan kävijäryntäystä sivuille. Pelkästään nettisivuilla se ei onnistu, vaan tarvitsee tuekseen sisältömarkkinointia, sosiaalista mediaa, kohdennettua mainontaa jne. Nettisivuilta kuitenkin vaaditaan vielä enemmän kuin kahdessa aiemmassa kategoriassa.

Vaihe 3: Valitse tavoitteisiisi sopiva toteutus.

Ihan sattumalta Paha Digitalilta löytyvät juuri tavoitteisiin sopivat paketit valintaa helpottamaan. Mikäli kuitenkaan niistä ei löydy juuri sitä oikeata, tehdään tarjous tarpeen mukaan.

Käyntikortti

980 €

Sivusto
WordPress-alusta
Divi-teema
SSL-yhteys
varmistukset joka yö
enintään kolme sivua

Verkkotunnus
osoitteen hankinta

Sisältö
liiketoiminnan perustiedot
yrityksen perustiedot
yhteystiedot

Ulkoasu
värimaailma
fontit
kuvankäsittely

Näyteikkuna

1480 €

Kaikki Käyntikortti-paketissa, plus:

Sivusto
enintään viisi sivua

Hakunäkyvyys
tekninen hakukoneoptimointi

Mittaaminen ja analytiikka
Google Analytics -käyttöönotto

Sisältö
palvelut
yrityksen tarina

Sosiaalinen media
tärkeimmän kanavan syötteen upotus sivulle

Turistirysä

1680 €

Kaikki Käyntikortti- sekä Näyteikkuna-paketeissa, plus:

Sivusto
enintään seitsemän sivua

Sisältö
blogivalmius
referenssivalmius

Mittaaminen ja analytiikka
Hotjar-käyttöönotto

Lisäpalvelut

 • Lisäkielet (esim. englanti)
 • Ajanvarausjärjestelmän käyttöönotto
 • Logosuunnittelu ja muut graafikon palvelut
 • Valokuvaus
 • Nettisivujen ylläpito
 • Sisällöntuotanto
 • Sosiaalinen media
 • Kohdennettu mainonta
 • Analytiikka

Ehdot ja tarkennukset

 • Hintoihin lisätään arvonlisävero.
 • Kaikki yllä kuvatut paketit on tehty helpottamaan valintaa. Nettisivujen tarve on kuitenkin usein hyvin yksilöllinen, joten kannattaa kysyä tarvittaessa räätälöityä tarjousta, jolloin WordPress-alustaa lukuun ottamatta kaikki on vaihdettavissa.
 • Pakettien perushintoihin sisältyy sellainen asiakaskohtainen muokkaustyö, joka on toteutettavissa Divi-teeman perustoiminnallisuudella.
 • Perushintaisissa paketeissa on webhotellina Pilvia (hintataso 31.7.2017 noin 7 €/kk + ALV).
 • Perushintaisten pakettien kielivaihtoehtoina ovat suomi ja englanti.
 • Perushintaisissa paketeissa kuvat ilmaisista kuvapankeista tai asiakkaan toimittamana.
 • Tekninen hakukoneoptimointi sisältää tukun toimenpiteitä, joiden avulla sivusto on paremmin hakukoneiden löydettävissä ja käsiteltävissä.
 • Nettisivuilla julkaistavan sisällön toimittaa asiakas.
 • Hotjarin Basic-paketti on ilmainen, sillä voi jo seurata esim. lämpökarttojen avulla sivujen toimivuutta.
 • Mahdolliset kolmansien osapuolten maksut eivät sisälly hintoihin (verkkotunnus, ylläpito, palvelintila jne.). Nämä maksut käydään läpi ennen tilauksen vahvistamista.