Efecte Tools for Excel: Nettisivuille moderni ilme

Asiakas: Softico Oy

Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Kokoluokka Alle 10 henkilöä
Hanke Nettisivujen uudistus + mainontaa
Ajankohta 04/2017

Hankkeen teknologiat

WordPress logo WordPress
Google Analytics logo Google Analytics
MailChimp logo MailChimp
Facebook logo Facebook Ads
Google AdWords logo Google AdWords

Hankkeen yhteenveto

Efecte Tools for Excel on Efecten IT-palvelunhallintatuotetta varten rakennettu lisäosa, jonka avulla pystytään tekemään tehokkaasti tiettyjä tehtäviä, jotka Efecten omassa käyttöliittymässä tehtynä vaatisivat huomattavasti aikaa ja vaivaa. Suomalainen, integraatioihin ja IT-palvelunhallintaan keskittynyt ohjelmistotalo Softico Oy omistaa kyseisen tuotteen.

Efecte Tools for Excelin markkinointia ja myyntiä varten rakennetut nettisivut oli tehty jo muutamia vuosia sitten, joten ne olivat jääneet ajastaan jälkeen, eivätkä palvelleet tarkoitustaan enää kovin hyvin. Sivut päätettiin uudistaa nykyaikaisiksi, noudatellen yrityksen ja sen varsinaisten nettisivujen (softico.fi) visuaalista ilmettä.

Paha Digital toteutti uudistuksen WordPress-julkaisualustalle. Sivut rakennettiin täysin asiakkaan tarpeen mukaan, ei siis valmista mallia käyttäen. Sivuston ja kävijöiden seurantaan hyödynnetään Google Analyticsin ilmaista versiota.

Hankkeeseen ei sisältynyt merkittävissä määrin sisällön uudistusta, vaan sen osalta käytettiin pääasiassa jo olemassa olevaa materiaalia.

Nettisivujen uudistuksen lisäksi toteutettiin myös kohdennettua mainontaa Facebookissa sekä hakusanamainontaa Google AdWordsin avulla. Molempiin sisältyi mainostilien luonnit, kampanjoiden konfiguroinnit, sekä seuranta ja optimointi.

Asiakkaan kommentit hankkeesta

”Efecte Tools for Excel -nettisivut olivat jo muutama vuosi sitten tehdyt, joten ne kaipasivat uusimista. Halusimme myös nostaa myyntiä ja sivustomme olivat siltäkin osin jääneet jälkeen.

Paha Digitalin toimesta sivut päivitettiin myynnillisemmiksi, nykyaikaisiksi ja vastaamaan yritysilmettä. Projekti sujui nopeasti, budjetti osui kohdalleen ja työn jälki oli laadukasta.”

Marko Ruusinen

Toimitusjohtaja, Softico Oy