Projektistudion rautainen osaaminen esiin nettisivuilla

Asiakas: Projektistudio Oy

Toimiala Konsultointi
Kokoluokka 1-4 henkilöä
Hanke Nettisivujen tekeminen
Ajankohta 06-07/2017

Hankkeen teknologiat

WordPress logo WordPress
Google Analytics logo Google Analytics

Hankkeen yhteenveto

Projektistudio Oy on tarjonnut jo parinkymmenen vuoden ajan projektinjohtopalveluita Hämeessä. Yritys on ollut avainroolissa lukuisissa Hämeenlinnan seudun kehityshankkeissa ja tapahtumissa, kuten Kantolan tapahtumapuiston kehittäminen, Sibeliuksen juhlavuoden tapahtumat sekä Häme-brändin kehittämistyö.

Projektistudion nettisivuja oli välillä jo aloitettu tekemään, mutta hanke ei ollut päätynyt maaliin silloisen kumppanin kanssa. Paha Digitalin kanssa homma otti kuitenkin nopeasti tuulta purjeisiinsa ja sivut saatiin valmiiksi kivuttomasti.

Paha Digital toteutti uudistuksen WordPress-julkaisualustalle. Sivut rakennettiin täysin asiakkaan tarpeen mukaan, ei siis valmista mallia käyttäen. Sivuston ja kävijöiden seurantaan hyödynnetään Google Analyticsin ilmaista versiota.

Koska Projektistudiolla ei ollut olemassa aiempia nettisivuja, hankkeen aikana luotiin sivuille sisältö, toki hyödyntäen esimerkiksi tehtyjen projektien aikana luotuja sisältöjä.

Asiakkaan kommentit hankkeesta

”Projektistudiolla ei ollut nettisivuja lainkaan. Niitä oli aloitettu jossain vaiheessa tekemään, mutta projekti ei ollut koskaan edennyt maaliin saakka.

Paha Digitalin toimesta nettisivut saatiin halutunlaisiksi ja projektikin muiden kiireiden seassa hienosti maaliin!”

Hillevi Kaarlenkaski

Yrittäjä, Projektistudio Oy

Lisätiedot

? Projektistudio