Paha Digitalille huippuluokan someosaamista yhteistyökuvion kautta

| 10.8.2017

Paha Digital ja SoMe Masters julkistavat yhteistyön, jolla laajennetaan molempien kyvykkyyttä digitaalisen markkinoinnin saralla. Dick toimii sosiaalisen median asiantuntijana Paha Digitalissa ja Simo digimarkkinoinnin asiantuntijana SoMe Mastersissa.

Dick on hyödyntänyt sosiaalista mediaa menestyksellä liiketoiminnan kasvattamiseen niin kauan kuin se on ollut mahdollista. Hän on erikoistunut sosiaalisen median kaupalliseen hyödyntämiseen markkinoinnissa, sekä uusien asiakaskohderyhmien hankkimiseen kasvuhakkeroinnin avulla. Dickillä on yli 30 vuoden kokemus IT-alalta myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintakehityksen saralta. Hänen työhistoriastaan löytyvät mm. Instru Data, CA, Microsoft ja Efecte.

Simo on viihtynyt digitalisaation eturintamassa jo yli 20 vuoden ajan, ensin IT- ja projektitehtävissä ja viimeiset vuodet markkinoinnissa. Hänen aiemmasta työhistoriastaan löytyvät mm. UPM, HCL Technologies, sekä Miradore, jonka markkinointitoimintoa Simo johti ennen Paha Digitalin perustamista.

Lisätietoja:
Simo Kari, Paha Digital, +358 40 524 3593
Dick Lindertz, SoMe Masters, +358 400 287 739

Dick Lindertz, SoMe Masters

Dick Lindertz

Share This